Pyssel Julkalender Tävling

Ända fram till julafton så kan du vara med och tävla om fina priser! Tävlingen avslutas den 24:e December 2023. Se de fullständiga tävlingsreglerna nedanför.

Pysselkalender med tävlingar

Du kan delta i tävlingen på flera olika sätt. För att vara med och tävla så behöver du göra minst ett alternativ men du kan delta i tävlingen på flera sätt för att öka chansen att vinna. Vinnarna utses slumpmässigt den 25:e December och presenteras på den här sidan.

Du kan klicka på den här länken för att öppna tävlingsformuläret i ett nytt fönster.

 

TÄVLINGSREGLER

 1. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och efternamn att publiceras på blog.pysslamedviktoria.se. Efter avslutad tävling och när priserna har delats ut till vinnarna kommer personuppgifter som samlats in om de tävlande att raderas.
 2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 3. Ansvarig för tävlingen är: Viktoria Andersson, Pyssla med Viktoria, Rustninge 5, 59197 Motala
 4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.
 5. Tävlingen pågår mellan den 1 december och 24 december 2023. 
 6. Tävlingspriserna är en Cricut Joy (värde 2279 kr), Cricut Smart Materials Bundle (värde 1469 kr), Tillgång till onlinekursen Cricut för Nybörjare (värde 399 kr). Totalt kommer 3 personer att dela på vinsterna.
 7. Du kan komma tillbaka till tävlingssidan varje dag för att öka dina chanser att vinna. 
 8. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
 9. Pyssla med Viktoria tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.
 10. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Pyssla med Viktoria beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
 11. Vinnarna utses slumpmässigt 25 december och presenteras på den här sidan.
 12. Vinnarna kommer att kontaktas via e-post. Pyssla med Viktoria kommer att försöka nå vinnarna under 5 arbetsdagar från att tävlingen avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Pyssla med Viktoria rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.
 13. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Pyssla med Viktoria förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.