Samarbeta

Om Pyssla med Viktoria

PysslaMedViktoria.se är en webbplats där du hittar roliga pyssel för både barn och vuxna! Med en mängd olika pyssel, aktiviteter, lekrecept, gör det själv idéer och experiment så finns det någonting för att inspirera alla på Pyssla med Viktoria!

Om Viktoria

Viktoria har alltid älskat att pyssla, skriva och utrycka sig kreativt och har studerat Grafisk Design på Malmö Högskola.

Tillsammans med sina två barn (5 & 8) är hon alltid mitt i ett kreativt projekt (eller tolv). Hon startade PysslaMedViktoria.se för att kunna dela med sig av sin familjs pyssel och idéer och för att kunna inspirera andra familjer. Det dröjde inte länge förrän Pyssla med Viktoria blev en pålitlig och omtyckt platform för föräldrar och deras barn att finna inspiration hos.

Statistik

Läsare ålder 18-24 år
0%
Läsare ålder 25-34 år
0%
Läsare ålder 35-44 år
0%
Läsare ålder 45-54 år
0%
Läsare ålder +55 år
0%

Samarbeten

Pyssla med Viktoria erbjuder en unik möjlighet att marknadsföra ditt varumärke för kvinnor i alla åldrar (och deras familjer) som letar efter roliga och vackra pyssel, DIY-projekt, familjeaktiviteter och annan kreativ inspiration.

Ert varumärkes budskap marknadsförs på ett autentiskt och naturligt sätt som driver engagemang och ger er de resultat ni vill ha. Pyssla med Viktoria erbjuder många olika samarbetsmöjligheter inklusive anpassade paket som passar just era behov!

Samarbetsformer

  • Sponsrade inlägg & videos
  • Varumärkesambassadör
  • Annonsering
  • Sociala medier kampanjer
  • Workshops
  • Tävlingar/Giveaways

Pyssla med Viktoria villa gärna samarbeta med er! Kontakta info@pysslamedviktoria.se för att diskutera möjligheter till samarbeten och för att sätta ihop ett sponsorpaket som passar just era behov!